fbpx
Tietoa Meistä

KEITÄ ME OLEMME?

Digitaalinen markkinointitoimisto Kaarinassa

Yrityksemme tekee yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa maailmanlaajuisesti.
Tähän kirjavaan joukkoon kuuluu kirjailijoita, kustantajia, Startup -yrityksiä, sekä kansainvälisiä, isompia yrityksiä.
Kiitos kattavan verkostomme, myös tietomme, taitomme, ja osaamisemme ulottuvat laajalle.

Teija DeVere

Marketing Specialist

Teija on tehnyt töitä markkinoinnin parissa niin Suomessa, kuin Amerikassakin yli kymmenen vuoden ajan. Hakukoneoptimointi (SEO), artikkeli- ja blogikirjoitus, sekä luova kirjoitus olivat osa hänen jokaista päiväänsä hänen asuessaan USAssa seitsemän vuoden ajan. Palattuaan Suomeen vuonna 2016, Teija solmi kolmen kirjan julkaisusopimuksen amerikkalaisen kustantajan kanssa, ja aloitti kokopäivätyön yhdessä Suomen suurimmista korporaatioista. Tällöin hän syventyi kokopäiväisesti sosiaaliseen mediaan ja Facebook / Amazon -strategioihin. Tänään Teija tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä sosiaalisen median strategioita ja copykirjoituksia, mainosteksteistä blogikirjoituksiin.

Kolme kirjaa kirjoittaneena (ja neljännen ollessa työn alla) ei ole ihme, että Teijan suurin intohimo on auttaa muita kirjailijoita sekä pienkustantajia markkinoimaan kirjojaan oikeille kohdeyleisöille.

Luna Mrkovacki

Digital Marketing Specialist

Luna on työskennellyt digitaalisen markkinoinnin parissa vuosia. Hänen työhönsä on kuulunut mm. sisältömarkkinointi, kielikäännökset ja oikoluku, mutta Lunan suurin intohimo on ehdottomasti Facebook -markkinointi. Hänen yksityiskohtiin keskittyvä, syventävä tutkimustyö luo kampanjamenestyksen toisensa jälkeen, tuoden asiakkaillemme tulosta, sekä konversioprosenttien jatkuvaa kasvua.

Chris Devere

Animations & Graphics

Vuonna 2012, Chris päätti pitää taukoa 12-vuotisesta urastaan myynnin ja yrityssuhteiden ylläpitämisen parissa. Liiketoiminnan kiemuroiden sijaan hän keskittyi rakentamaan puuveneitä, taloja, sekä huonekaluja ja muita puutöitä vuosien ajaksi. Myöhemmin muutettuaan Amerikasta Suomeen, Chris perusti perheyrityksen, DeVere Marketing, yhdessä Teijan kanssa kesäkuussa 2018.

Tänä päivänä Chris harjoittaa luovuuttaan kirjoittamalla myyntihenkistä sisältöä asiakkailleen, sekä luoden upeita videoanimaatioita Adobe After Effects -ohjelmalla. Mainosvideot, trailerit, ja animoidut kirjankannet ovat erittäin lähellä Chrisin luovaa sydäntä. Kirjailijoiden ja pienyritysten auttaminen ja heidän kanssaan työskentely on hänen suurimpia intohimojaan jokaisena viikonpäivänä.


Christopher Scott Thompson

Senior Content Writer

Chris Thompson on Amerikassa asuva ammatillinen kirjailija ja tutkija. Chris on kirjoittanut yli 20 kirjaa ja julkaissut 1500 artikkelia. Hän kirjoittaa mm. Markkinoinnista, liiketoiminnasta, terveydestä, tieteestä, teknologiasta, ja monista muista aihepiireistä. Chrisin mielenkiinnonkohteisiin kuuluu erityisesti historia ja kamppailulajit.

Kenen kanssa työskentelemme?

Tässä muutamia asiakkaitamme, joiden kanssa olemme saaneet kunnian tehdä yhteistyötä.