Tietoa Meistä

KEITÄ ME OLEMME?

Digitaalinen markkinointitoimisto Kaarinassa

Yrityksemme tekee yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa maailmanlaajuisesti.
Tähän kirjavaan joukkoon kuuluu kirjailijoita, kustantajia, Startup -yrityksiä, sekä kansainvälisiä, isompia yrityksiä.
Kiitos kattavan verkostomme, myös tietomme, taitomme, ja osaamisemme ulottuvat laajalle.

Teija DeVere

Marketing Specialist

Teija on tehnyt töitä markkinoinnin parissa niin Suomessa, kuin Amerikassakin yli kymmenen vuoden ajan. Hakukoneoptimointi (SEO), artikkeli- ja blogikirjoitus, sekä luova kirjoitus olivat osa hänen jokaista päiväänsä hänen asuessaan USAssa seitsemän vuoden ajan. Palattuaan Suomeen vuonna 2016, Teija solmi kolmen kirjan julkaisusopimuksen amerikkalaisen kustantajan kanssa, ja aloitti kokopäivätyön yhdessä Suomen suurimmista korporaatioista. Tällöin hän syventyi kokopäiväisesti sosiaaliseen mediaan ja Facebook / Amazon -strategioihin. Tänään Teija tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä sosiaalisen median strategioita ja copykirjoituksia, mainosteksteistä blogikirjoituksiin.

Kolme kirjaa kirjoittaneena (ja neljännen ollessa työn alla) ei ole ihme, että Teijan suurin intohimo on auttaa muita kirjailijoita sekä pienkustantajia markkinoimaan kirjojaan oikeille kohdeyleisöille.

Chris Devere

Animations & Graphics

Vuonna 2012, Chris päätti pitää taukoa 12-vuotisesta urastaan myynnin ja yrityssuhteiden ylläpitämisen parissa. Liiketoiminnan kiemuroiden sijaan hän keskittyi rakentamaan puuveneitä, taloja, sekä huonekaluja ja muita puutöitä vuosien ajaksi. Myöhemmin muutettuaan Amerikasta Suomeen, Chris perusti perheyrityksen, DeVere Marketing, yhdessä Teijan kanssa kesäkuussa 2018.

Tänä päivänä Chris harjoittaa luovuuttaan kirjoittamalla myyntihenkistä sisältöä asiakkailleen, sekä luoden upeita videoanimaatioita Adobe After Effects -ohjelmalla. Mainosvideot, trailerit, ja animoidut kirjankannet ovat erittäin lähellä Chrisin luovaa sydäntä. Kirjailijoiden ja pienyritysten auttaminen ja heidän kanssaan työskentely on hänen suurimpia intohimojaan jokaisena viikonpäivänä.

Kenen kanssa työskentelemme?

Tässä muutamia asiakkaitamme, joiden kanssa olemme saaneet kunnian tehdä yhteistyötä.