fbpx

Videot & Mainoskuvat

VIDEOT & KUVAT

KIRJANKANsi animaatiot, VIDEO trailerit JA MAINOSKUVAT, ANIMOIDUT FACEBOOK JA INSTAGRAM MAINOKSET, MEILTÄ SAAT NE KAIKKI!

ANIMAATIOVIDEOT KIRJAN KANSILLESI

ANIMOIDUT KIRJANKANNET JA MAINOKSET AUTTAVAT KIRJAASI EROTTUMAAN MASSASTA!


Suuri osa päivittäisestä työstämme tällä hetkellä on suosittujen, korkealaatuisten kirjankansi animaatioiden luominen kirjailijoille. Käytämme samoja työkaluja mitä Hollywoodin videograafikot ja VFX-taiteilijat käyttävät Blockbuster -filmeissä. Nämä tekniikat todella herättävät kirjasi kannet henkiin ja nostavat näkyvyyttäsi sosiaalisessa mediassa! Tarjoamme kolme eri tasoa animaatioille; yksinkertaiset animaatiot, medium -tason animaatiot (sisältää musiikin, videon, ja erikoistehosteet), ja complex -tason animaatiot ( sisältää musiikin, äänitehosteet, videon, ja kerroksittaiset erikoistehosteet).

Alla näet muutamia esimerkkejä tyytyväisten asiakkaidemme videoanimaatioista.

Muista tykätä ja seurata YouTube -kanavaamme katsoessasi videoitamme!

RÄÄTÄLÖIDYT MAINOSVIDEOT & -KUVAT

AINUTLAATUISET VIDEOT JA KUVAT, TRAILERIT, JA MUUT VIDEOMAINOKSET NOSTATTAVAT NÄKYVYYTTÄSI!


Animoidut mainoskuvat ja -videot kiinnittävät potentiaalisen asiakkaasi huomion, kasvattaen tuotteesi näkyvyyttä, ajankohtaisuutta ja suosiota. Tämä kaikki taas nostattaa markkinointisi arvoa ja menestystä.

Sosiaalisen median palvelumme sisältävät tietyn määrän mainosvideoita ja -kuvia. Tarjoamme myös videoita ja kuvia some- pakettien ulkopuolella. Asiakkaat joiden kanssa teemme jo yhteistyötä saavat näitä palveluita tuntuvan alennuksen kanssa. LUomme kustomoituja videoita myös kaikenkokoisille yrityksille, sekä kirjailijoille, jotka haluavat panostaa markkinointinsa menestykseen.

Katso alta muutamia esimerkkejä mainosvideoista ja -kuvista, joita olemme luoneet tyytyväisille asiakkaillemme.

Muista tykätä ja seurata YouTube -kanavaamme katsoessasi videoitamme!

kirjankansi animaatioiden tasot

me tarjoamme kolme eri tasoa kirjankansi animaatioille

Alla näet kaikki kolme tasoa, joita tarjoamme kirjankansi animaatioillemme. Jokaisella tasolla on oma kuvauksensa ja hintansa. Tarjoamme myös -25% alennuksen jokaisesta animaatiosta, jos asiakkaalla on käytettävissä kirjankannen PSD -tiedosto (tiedoston kaikki kerrokset: tekstit, objektit, taustat jne). Tarjoamme -10% alennukset, jos asiakkaalla on käytettävissä PSD -tiedosto erillisellä tekstillä ja graafisilla kerroksilla. 

Taiteilija, joka on luonut kansikuvan saattaa olla vastahakoinen antamaan lopputuotteen PSD -versiota asiakkaan käyttöön. Kun pyydät tiedostoja käyttöösi, kerro taiteilijalle, että julkaisemamme videoanimaatiot sisältävät akkreditoinnin, sekä linkit taiteilijan verkkosivuille, DeviantArt -profiiliin, 99designs -profiiliin, jne. Käytämme animaatioita myös yrityksemme orgaanisissa ja maksetuissa mainoksissa, joissa annamme täyden akkreditoinnin taiteilijalle, kirjailijalle, sekä kustantajalle, sekä linkit näiden tahojen verkkosivuille ja muille sivustoille (valitettavasti emme voi luoda linkkejä henkilökohtaisiin profiileihin maksetuissa mainoksissa. Jos tarvitset apua sosiaalisen median profiilien ja sivujen kanssa, ota yhteyttä meihin. Autamme sinua luomaan yrityksellesi Facebook Business Manager -tilin.)

Tarjoamme myös linkkejä, joiden kautta löydät rojaltivapaata, ilmaista musiikkia, jota voimme käyttää animaatioissa. Halutessasi voimme käyttää myös maksullista, lisenssin vaativaa musiikkia, kuvia ja videoita, joista laskutamme työn ohessa. 

Kaikki animaatiomme sisältävät täysikokoisen animaation sovituissa mitoissa, sekä 5×8 flat animaation, 3D -kuvan alfa -kanavassa (läpinäkyvä tausta), sekä 3D -kuvan 1080×1080 taustalla, jonka asiakas saa itse valita.

Pricing Table Image

TASO 1


Nämä ovat yksinkertaisia ja halvimpia animaatioitamme. Käytämme staattisia kuvia, tekstitehosteita, sekä muutamia graafisia- ja valotehosteita. Sama hinta koskee myös yksinkertaisia mainosvideoitamme.  

50-99€

 • Yksinkertaiset animaatiot
  Yksinkertaiset tekstitehosteet
 • Staattiset kuvat
Pricing Table Image

TASO 2


Kakkostason animaatioissamme on enemmän syvyyttä. Nämä animaatiot tarjoavat monimutkaisia erikoistehosteita, liikkuvaa kuvaa, sekä sekoituksen staattisia kuvia ja videoita.

Tason 2 animaatiot voivat sisältää myös musiikkia.

125-200€

 • Vaativat animaatiot!
  Erikoistehosteet!
  Musiikki!
Pricing Table Image

TASO 3


3. tason animaatiot tarjoavat korkeimman tason erikoistehosteet, fuusioituvat videot, ja monikerroksiset. Hollywood -tyylin ääni- ja musiikkitehosteet. Nämä animaatiot ovat kuin elokuva kirjankansissasi! Lisenssin vaativa musiikki saatavilla lisämaksusta.
Saatavilla 4K -videona!

225-500€

 • Korkeimman laadun tehosteet!
  Täydet musiikki- ja äänitehosteet!
  Saatavilla 4K -videona!