fbpx

Some-Markkinointi

Miten sinut huomioidaan sosiaalisessa mediassa?

Facebook, Google, LinkedIn ja Instagram -kampanjat

Facebook & Instagram -markkinointi


Onko sinulla tuote tai palvelu, josta haluat kertoa potentiaalisille asiakkaillesi?

Facebook -markkinointi on nykyään kaikkien huulilla, ja suosittu sivusto pursuaakin mainostajien mainoskuvia, videoita ja copytekstejä. Tiedätkö sinä miten näkyä ruuhkaisessa feedissä tehokkaasti? Tarvitsetko apua maksettujen mainostesi konversioprosentin kanssa?

Olet sitten kasvattamassa orgaanista näkyvyyttäsi Facebookissa tai Instagramissa (tai molemmissa), tai haluat jonkun pyörittämään maksettuja mainoskampanjoitasi, me autamme sinua mielellämme.

Jos sinulla on kysyttävää Facebook -mainoksista, ota yhteyttä! Autamme sinua buustaamaan näkyvyyttäsi Facebookissa ja saavuttamaan parhaan mahdollisen tehokkuuden maksetuille kampanjoillesi.

Google & LinkedIn -markkinointi


Google ja LinkedIn tarjoavat kattavan valikoiman markkinoinnin työkaluja, joilla saat arvokaista tietoa asiakkaistasi, kotisivuistasi ja mainostesi toimivuudesta.

Google Ads -mainokset ovat tehokas tapa mainostaa tuotteitasi tai palveluitasi ihmisille, jotka jo etsivät niitä hakukoneiden tuloksista.

LinkedIn -mainoskampanjat ovat erinomainen tapa tehostaa BtoB -markkinointiasi ja kohdentaa mainoksia juuri sinun alasi ammattilaisille ja potentiaalisille asiakkaille. Löydä juuri ne ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita sinun yrityksestäsi ja siitä mitä sillä on heille tarjota.

Onko sinulla kysyttävää Googlen tai LinkedInin työkaluista tai etsitkö osaavaa mainostajaa pyörittämään mainoskampanjoitasi? Ota yhteyttä, tehdään pelisuunnitelma yhdessä!