fbpx

Kieli- & Kirjoituspalvelut

KIELI- & KIRJOITUSPALVELUT

BLOGIKIRJOITUKSET, SISÄLLÖNTUOTANTO, KÄÄNNÖKSET, EDITOINTI & OIKOLUKU

BLOGIKIRJOITUKSET &
SISÄLLÖNTUOTANTO

Mielenkiintoinen ja huomiota herättävä sisältö on minkä tahansa markkinoinnin perusta. DeVere Marketing tarjoaa natiivitason sisällöntuotantoa blogiposteista white paper -kirjoituksiin.

Tiesitkö, että Google ja muut hakukoneet suosivat verkkosivuja, jotka uusivat sisältöään aktiivisesti? Kerran kuukaudessa julkaistava blogikirjoitus on oiva tapa pitää sivustosi sisältö tuoreena ja hakukoneiden tuloksissa pärjäävänä. Tuotamme sinulle natiivitasoista sisältöä aiheesta kuin aiheesta.

Oletko vailla mielenkiintoista sisältöä? Haluaisitko yrityksesi kotisivuille blogin, jonka avainsanat auttavat sinua parantamaan yrityksesi näkyvyyttä internetissä? Ota yhteyttä tänään niin jutellaan!

KÄÄNNÖKSET, EDITOINTI & OIKOLUKU

Onko brändisi laajentamassa näkyvyyttänsä kansainvälisille markkinoille? Onko sinulla kirjoitus tai dokumentti, jolle haluaisit natiivin oikoluvun ja korjauksen ennen julkaisua?

DeVere Marketing tarjoaa EN-FI-EN -käännöstyön, sisällöntuotannon ja oikoluvun palveluita. Hienosäädä englanninkielinen dokumenttisi täydelliseksi ennen sen julkaisua, tai pyydä meitä oikolukemaan suomenkieliset blogikirjoituksesi, sähköpostisi ja muut dokumentit ennen kuin käytät niitä markkinointisi apuna.

Chris ja Teija tarjoavat kielipalveluja Englannin ja Suomen kielellä. EN-FI-EN -palveluiden lisäksi tarjoamme verkostomme avulla käännöspalveluita myös muille kielipareille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!